Een unieke T-shirtwinkel in Amsterdam

✔ Exclusieve designs
✔ Eigen workshop
✔ Exclusieve designs


Bij de unieke T-shirtwinkel van Almost Summer in Amsterdam koop je bedrukte T-shirts die worden gemaakt in de eigen Mini Factory. Deze worden met de hand voor jou gecreëerd met eigen ontwerpen. Onze designs zijn alleen in onze winkel en webshop beschikbaar, dit maakt onze T-shirts de meest uniek bedrukte T-shirts in Amsterdam.

Wil jij opvallen in kleding met een exclusief ontwerp


Wil jij opvallen in kleding met een exclusief ontwerp?

bekijk onze collectie

Eco T-shirts kopen in onze unieke T-shirtwinkel in Amsterdam

In onze unieke T-shirtwinkel in de Jordaan in Amsterdam beschikken we over een ruim assortiment aan ecologisch bedrukte T-shirts. Dit komt doordat de meeste van onze kleding wordt geproduceerd van biologisch katoen. Dit betekent dat er geen gevaarlijke stoffen zijn gebruikt in het productieproces. Onze leveranciers zijn aangesloten bij de organisatie Fairwear, die strijdt tegen onrecht in de kledingindustrie. De door ons in de Mini Factory bedrukte T-shirts hebben allemaal unieke prints die we in batches per bakfiets naar onze winkel brengen. Lekker duurzaam dus! Bij onze leuke Amsterdamse kledingwinkel koop je T-shirts en unieke kleding voor mannen en vrouwen, maar ook kinderkleding. Ben je op zoek naar een T-shirt zonder print? Géén probleem, in ons assortiment T-shirts vind je ook een collectie aan unisex kleding zonder print. Tevens koop je bij ons in Amsterdam ook toffe, bedrukte accessoires die passen bij jouw nieuwe T-shirt. Ook wanneer je liever een sweater koopt, vind je deze in onze webshop en winkel.

Bezoek onze winkel

Scoor jouw shirts vandaag nog


Kom jij shoppen in de Jordaan bij onze unieke T-shirtwinkel in Amsterdam? Dan is de kans groot dat jij jouw toffe bedrukte T-shirts koopt. Onze winkel ligt, op vijf minuten loopafstand langs de Prinsengracht en is 7 dagen per week open. Op 5 minuten lopen vind je onze andere winkel de Mini Factory. Je kunt ze allebei bezoeken. Woon je niet in de buurt? Bestel onze kleding dan eenvoudig en snel online in onze webshop. Zo loop je jouw unieke bedrukte T-shirts niet mis. Heb je een vraag over bijvoorbeeld de voorraad status van een van onze T-shirts? Stuur dan een e-mail naar info@almost-summer.com.