Een leuke Amsterdamse kledingwinkel

✔ Exclusieve designs
✔ Eigen workshop
✔ Exclusieve designs


Heb je een dagje shoppen gepland en ben je op zoek naar een leuke Amsterdamse kledingwinkel waar je gegarandeerd slaagt? In de winkel van Almost Summer in de Jordaan vind je een origineel assortiment aan kleding met leuke prints en designs. Ons assortiment bestaat voor 95% uit klimaatvriendelijke kleding die in onze eigen Mini Factory winkel bedrukt wordt met eigen designs. De collectie in onze Amsterdamse kledingwinkel beschikt over leuke unisex kleding en accessoires, maar we verkopen ook specifiek mannen-, dames- en kinderkleding. Wil je met eigen ogen zien hoe wij onze kleding bedrukken? Dat kan! De Mini Factory ligt, op vijf minuten loopafstand langs de Prinsengracht, van onze winkel.


Wil jij opvallen in kleding met een exclusief ontwerp


Wil jij opvallen in kleding met een exclusief ontwerp?

bekijk onze collectie

Ontdek de leuke collecties in onze Amsterdamse kledingwinkel

Onze leuke Amsterdamse kledingwinkel in de Jordaan, is een winkel waarbij de focus ligt op klimaatvriendelijke kleding. De kleding in onze collectie is grotendeels klimaatneutraal en wordt voornamelijk geproduceerd met ecologisch katoen. De meeste van onze leveranciers zijn aangesloten bij de Fairwear organisatie. Een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. Zo koop jij jouw nieuwe kleding zonder dat het geproduceerd is middels kinderarbeid of in slechte arbeidsomstandigheden. Jij wilt toch ook klimaatvriendelijke en leuke kleding kopen in een unieke T-shirtwinkel? Onze medewerkers nemen uitgebreid de tijd om jou te helpen.

Kom langs en bekijk onze unieke collectie


Kom shoppen in de Jordaan bij onze leuke winkel en kies uit jouw favoriete kleding uit onze originele collectie met leuke prints en designs. Onze leuke Amsterdamse kledingwinkel is iedere dag in de week open, dus ook op zondag. Ben jij zo benieuwd geworden naar onze leuke winkel in de Jordaan met unieke designs dat je alvast wilt kijken naar het assortiment? Ontdek onze collectie dan online en bekijk bijvoorbeeld onze unieke sweaters of onbedrukte shirts in de webshop. Heb je vragen over een specifiek product? Stuur dan een e-mail naar info@almost-summer.com.


Bezoek onze winkel