Almost Summer a local brand

Als je zin hebt in een gezellig dagje winkelen in Amsterdam, dan mag je de kledingwinkel van Almost Summer in de Jordaan niet missen. Hier vind je een unieke collectie kleding met exclusieve designs en prints, die allemaal gemaakt zijn in onze eigen workshop. Almost Summer is een lokaal merk uit Amsterdam dat zich richt op duurzame en klimaatvriendelijke mode. Je kunt bij ons terecht voor leuke unisex kleding en accessoires, maar ook voor speciale mannen-, vrouwen- en kinderkleding. En als je benieuwd bent hoe wij onze kleding bedrukken, kun je een kijkje nemen in onze Mini Factory, die op vijf minuten loopafstand van onze winkel aan de Prinsengracht ligt.

Wil jij opvallen in kleding met een exclusief ontwerp

bekijk onze collectie

Ontdek de leuke collecties in onze Amsterdamse kledingwinkel

Ben je op zoek naar een nieuwe outfit die zowel stijlvol als duurzaam is? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Almost Summer, de winkel die klimaatvriendelijke kleding aanbiedt. Bij Almost Summer vind je kleding die gemaakt is van ecologisch katoen en gerecyclede materialen, en die bovendien klimaatneutraal is. Je kunt er dus zeker van zijn dat je kleding geen negatieve impact heeft op het milieu of op de mensen die het maken. Almost Summer werkt namelijk samen met leveranciers die lid zijn van de Fairwear organisatie, een organisatie die zich inzet voor betere arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. Zo weet je dat je kleding niet geproduceerd is door kinderarbeid of in slechte omstandigheden. Bij Almost Summer kun je terecht voor leuke en originele T-shirts, maar ook voor andere kledingstukken die passen bij jouw stijl en persoonlijkheid. Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte outfit. Kom dus snel langs bij Almost Summer,

Kom langs en bekijk onze unieke collectie


Kom shoppen in de Jordaan bij onze leuke winkel en kies uit jouw favoriete kleding uit onze originele collectie met leuke prints en designs. Onze leuke Amsterdamse kledingwinkel is iedere dag in de week open, dus ook op zondag. Ben jij zo benieuwd geworden naar onze leuke winkel in de Jordaan met unieke designs dat je alvast wilt kijken naar het assortiment? Ontdek onze collectie dan online en bekijk bijvoorbeeld onze unieke sweaters of onbedrukte shirts in de webshop. Heb je vragen over een specifiek product? Stuur dan een e-mail naar info@almost-summer.com.


Bezoek onze winkel