Een webshop met unieke kleding

✔ Exclusieve designs
✔ Eigen workshop
✔ Exclusieve designs

Wil je winkelen in de Jordaan? Het maakt niet uit of je regulier komt shoppen in de Jordaan, een dagje uit in Amsterdam pakt of lekker gaat wandelen over de Prinsengracht. In de leuke en unieke kledingwinkel van Almost Summer wordt altijd uitgebreid de tijd genomen om jou zo goed mogelijk te helpen. Wij verkopen zowel unisex kleding, als heren- en dameskleding. Ook kun je bij ons terecht voor T-shirts voor kinderen.

Example product title

Wil jij opvallen in kleding met een exclusief ontwerp?


Wil jij opvallen in kleding met een exclusief ontwerp?

bekijk onze collectie

Heerlijk winkelen in onze unieke kledingwinkel in de JordaanKom heerlijk winkelen in onze unieke kledingwinkel in de Jordaan. Bij ons kun je relaxt shoppen en de nieuwste collecties uit ons assortiment bekijken. Onze collectie biedt jou onder andere Sweaters en Unisex T-shirts. Daarnaast heeft onze winkel ook specifieke collecties voor mannen en vrouwen. Daarbij passend hebben we ook accessoires, zoals patches en pins. De unieke prints worden handmatig aangebracht in onze Mini Factory. Wil jij een kijkje nemen in onze Mini Factory in de Jordaan en tegelijkertijd shoppen? Dit is natuurlijk mogelijk! Zowel onze Mini Factory als de winkel  heeft voorraad beschikbaar. Vanaf onze kledingwinkel tot aan de Mini Factory is het ongeveer vijf minuten lopen langs de Prinsengracht.

Plan nu jouw dagje uit en kom gezellig shoppen
Wil jij ook gezellig winkelen in onze unieke T-shirtwinkel of kom je shoppen bij onze Mini Factory in de Jordaan? Onze kledingwinkel is zeven dagen per week geopend, dus je hebt altijd genoeg keuze om langs te komen. Wil jij alvast een blik werpen op de verschillende designs in onze collectie? Bekijk dan het aanbod in onze webshop of stuur een email naar info@almost-summer.com.Nieuw! Recycled zilveren sieraden! Exclusief bij Almost Summer Amsterdam

Bezoek onze winkel