Een webshop met unisex T-shirts

✔ Exclusieve designs
✔ Eigen workshop
✔ Exclusieve designs
Ben jij op zoek naar een webshop met unieke unisex T-shirts? De webshop van Almost Summer heeft bedrukte unisex shirts en T-shirts specifiek voor mannen, vrouwen en kinderen. In onze Mini Factory in Amsterdam worden onze eigen prints en designs middels zeefdrukken voor jou gemaakt. Daarnaast hebben sommige van onze T-shirts borduursels. Heb je liever onbedrukte T-shirts? Ons assortiment bevat ook een ruim aanbod aan shirts zonder print.

Een webshop met unieke kleding


Wil jij opvallen in kleding met een exclusief ontwerp?

bekijk onze collectie

Een Fairwear webshop met unieke ecologische kleding


Het assortiment met unisex bedrukte shirts en andere T-shirts op onze webshop wordt regelmatig vernieuwd met nieuwe designs. Zo heb je altijd genoeg nieuwe shirts om uit te kiezen. Jij wilt toch ook ieder seizoen nieuwe unieke kleding dragen? Naast kleding voor volwassen verkopen wij ook kinderkleding in onze webshop. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld samen met je kinderen, kleine broer of zus dezelfde unisex bedrukte shirts te dragen. Alle bedrukte unisex T-shirts in onze webshop komen van leveranciers die aangesloten zijn bij de organisatie Fairwear. Dit is een stichting die zich inzet voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden binnen de kledingproductie. Onze kleding wordt daarom ook geproduceerd met organisch katoen. Dit heeft dezelfde structuur als niet-organisch katoen, maar bij organisch katoen worden de boeren die de producten oogsten beschermd tegen giftige landbouwstoffen. Buiten T-shirts bieden we in onze webshop ook sweaters en accessoires, zoals bijvoorbeeld beanies, aan.

Een webshop met unisex bedrukte T-shirtsHeb jij een nieuwe garderobe nodig en wil je graag unisex bedrukte shirts bestellen? Kies dan voor onze unieke designs die klimaatvriendelijk geproduceerd zijn. Haal jouw exclusieve garderobe in huis en bestel unisex T-shirts in onze webshop. Heb je een vraag over een van onze collecties? Stuur dan een e-mail naar info@almost-summer.com.Bezoek onze winkel