Een webshop met unieke kleding

✔ Exclusieve designs
✔ Eigen workshop
✔ Exclusieve designs


Bekijk onze webshop met unieke kleding. Ons assortiment is handgemaakt en bevat leuke en unieke ontwerpen voor mannen en vrouwen, maar ook kleding voor kinderen en diverse hippe accessoires om jouw outfit helemaal mee af te maken. De nieuwste collecties bekijk je op onze webshop en in de fysieke winkel in Amsterdam.Wil jij opvallen in kleding met een exclusief ontwerp?


Wil jij opvallen in kleding met een exclusief ontwerp?

bekijk onze collectie

Een Fairwear webshop met unieke ecologische kleding

De kleding van Almost Summer heeft originele prints die je exclusief koopt in onze collecties, hierdoor vind je deze unieke kleding alleen in onze winkel of webshop. De logo’s worden op de kleding bedrukt en geborduurd, zoals op onze unisex bedrukte T-shirts. De kleding wordt in onze Mini Factory bewerkt waarna we ze per bakfiets naar onze winkel brengen. Bij onze webshop waar je unieke kleding koopt, werken we al meer dan twaalf jaar samen met leveranciers die aangesloten zijn bij de Fairwear organisatie. Dit is een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. Ook verkopen wij kleding van andere merken zoals American Apparel, zij hanteren hun eigen standaarden voor het verbeteren van de werkomstandigheden en het milieu. Het is belangrijk voor onze webshop dat kleding goed en klimaatvriendelijk wordt geproduceerd. Meer dan 80 procent van onze kleding bevat dan ook organische geproduceerd katoen. Organisch katoen is net zo zacht als niet-organisch katoen. Het wordt echter geproduceerd zonder het gebruik van neurotoxische stoffen, zo is het vele male veiliger en gezonder voor de landbouwerkers die deze stof verbouwen.

Bestel jouw ecologische kleding nu online


Wil jij unieke mannenkleding of modieuze dameskleding bestellen? Bekijk dan onze huidige collecties met unieke kleding in onze webshop. Jij wilt toch ook opvallen door het dragen van ecologische kleding met een exclusief ontwerp? Bestel nu en geniet van jouw nieuwe unieke kleding. Heb je verdere vragen, bijvoorbeeld over onze werkwijze? Stuur dan een email naar info@almost-summer.com.

Bezoek onze winkel