Een webshop met unisex kleding

✔ Exclusieve designs
✔ Eigen workshop
✔ Exclusieve designs
Bekijk het ruime aanbod in onze webshop en vind jou nieuwe unisex kleding. De collectie van Almost Summer bestaat onder andere uit unisex shirts, T-shirts en sweaters. Ook koopt u bij ons kinderkleding en accessoires. De kleding wordt in ons eigen atelier, de Mini Factory in Amsterdam, bedrukt met onze unieke en originele designs. Gaat jouw voorkeur uit naar kleding zonder print? In onze webshop koop je ook kleding die onbedrukt is, zo heeft een deel van onze kleding borduursels.

Een webshop met unieke kleding


Wil jij opvallen in kleding met een exclusief ontwerp?

bekijk onze collectie

Wil jij opvallen in kleding met een exclusief ontwerp?De beschikbare collectie met unieke unisex kleding in onze webshop wordt geregeld geüpdatet met nieuwe prints en ontwerpen. Zo kies je ieder seizoen uit nieuwe kleding. Alle unisex kleding in onze webshop wordt voornamelijk geproduceerd met biologische katoen. Dit is organisch, klimaatneutraal en hierdoor ook nog eens goed voor het milieu. Wij werken al meer dan twaalf jaar met leveranciers die aangesloten zijn bij de Fairwear organisatie. Dit is een organisatie die strijd tegen onrecht in de kledingindustrie. Ons assortiment unisex kleding bestaat onder andere uit:

Unisex T-shirts
Sweaters
Kinderkleding
Accessoires (zoals Beanies en Patches)

Een Fairwear webshop met unieke ecologische kleding
Wil jij unieke kleding bestellen die ook nog klimaatvriendelijk is? Bekijk dan de unieke unisex kleding in onze webshop en plaats jouw bestelling. Heb je een vraag over een van onze collecties? Stuur dan een e-mail naar info@almost-summer.com.Bezoek onze winkel