Een unieke sweater bestellen

✔ Exclusieve designs
✔ Eigen workshop
✔ Exclusieve designs

Wil jij een unieke sweater met exclusieve design bestellen? Ons assortiment beschikt over een variatie aan unisex sweaters, dames-, heren- en kindersweaters. Onze kleding wordt bekleed met onze exclusieve en unieke designs, doormiddel van een speciale druktechniek in de Almost Summer Mini Factory.

Wil jij opvallen in kleding met een exclusief ontwerp?


Wil jij opvallen in kleding met een exclusief ontwerp?

bekijk onze collectie

Een unieke en klimaatvriendelijke sweater online bestellen


Wil jij een unieke sweater bestellen die tevens klimaatvriendelijk is geproduceerd? 95% van onze sweaters worden gemaakt met biologische katoen. In het productieproces van biologisch katoen maken de boeren geen gebruik van gevaarlijke stoffen, zoals neurotoxische stoffen. Dit is beter voor het milieu, maar met name ook veiliger voor de boeren die de katoen verbouwen. Daarnaast werken we voor onze webshop met unieke kleding samen met leveranciers die aangesloten zijn bij Fairwear. Deze organisatie zet zich in tegen kinderarbeid en slechte arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. Zo draag jij weloverwogen onze sweaters en help je hierbij ook nog het klimaat. In onze webshop vind je ook unisex T-shirts, kleding voor kinderen en toffe accessoires. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze patches en Tote Bags.

Bestel nu jouw nieuwe sweaterWacht niet langer met het bestellen van jouw unieke sweater in onze webshop. Haal jouw bestelling op in onze winkel in Amsterdam of laat het gemakkelijk thuisbezorgen. Wil je meer weten over onze sweaters of heb je misschien een vraag over een specifiek design waarin je geïnteresseerd bent? Stuur dan een e-mail naar info@almost-summer.com.Bezoek onze winkel