Unieke mannenkleding online bestellen

✔ Exclusieve designs
✔ Eigen workshop
✔ Exclusieve designs


Wil jij unieke mannenkleding bestellen die ook nog eens klimaatvriendelijk geproduceerd is? In ons assortiment vind je een variatie aan mannenkleding. Wij verkopen bedrukte shirts, sweaters en T-shirts die bedrukt zijn met onze eigen designs. Wil je naast het bestellen van unieke, bedrukte mannenkleding ook wat meer neutralere kleding bestellen? Géén probleem, in ons assortiment vind je ook onbedrukte shirts. 

Wil jij opvallen in kleding met een exclusief ontwerp?


Wil jij opvallen in kleding met een exclusief ontwerp?

bekijk onze collectie

Unieke en klimaatvriendelijke mannenkleding bestellen in onze webshop

Wil jij unieke, klimaatvriendelijke mannenkleding bestellen in de webshop van Almost Summer? De meeste van onze shirts en sweaters worden op een klimaatvriendelijke manier geproduceerd, door gebruik te maken van organische katoen. Dit betekent dat er geen schadelijke stoffen worden gebruikt tijdens het verbouwen van het katoen. Ook werken wij met leveranciers die onderdeel zijn van de Fairwear organisatie, welke zich inzet tegen kinderarbeid. Zo draag jij een toffe nieuwe outfit én draag je ook nog bij aan het milieu. Wil jij je oude kleding opleuken? Bekijk dan ook onze patches. Naast het bestellen van unieke mannenkleding kun je in onze webshop onder andere ook terecht voor:

Dameskleding
Unisex kleding
Kinderkleding

Bestel nu in onze webshopBestel nu jouw T-shirts, sweaters en andere kleding in onze webshop en laat jouw bestelling thuisbezorgen of kom het ophalen in onze winkel in Amsterdam. Heb je vragen over een specifiek kledingstuk of wil je meer weten over onze designs? Stuur dan een e-mail naar info@almost-summer.com.Bezoek onze winkel