Unieke dameskleding online bestellen

✔ Exclusieve designs
✔ Eigen workshop
✔ Exclusieve designsWil je unieke dameskleding met leuke designs en van ecologisch materiaal bestellen? In de webshop van Almost Summer vind je een groot en exclusief assortiment aan T-shirts, sweaters en truien. Ook beschikken we over een collectie aan kleding die onbedrukt is. Bekijk ons uitgebreide assortiment eenvoudig en snel online.


Wil jij opvallen in kleding met een exclusief ontwerp?


Wil jij opvallen in kleding met een exclusief ontwerp?

bekijk onze collectie

Unieke en ecologische dameskleding bestellen in onze webshop

Wil jij unieke dameskleding bestellen en hierbij ook bijdragen aan het milieu? De meeste van onze kleding wordt klimaatneutraal geproduceerd. Wij werken samen met leveranciers die grotendeels organische katoen gebruiken. Hierdoor kun jij trots jouw nieuwe kleding dragen zonder dat jij je zorgen hoeft te maken of de kleding niet middels kinderarbeid of klimaatonvriendelijk geproduceerd is. Wil jij je nieuwe kleding combineren met accessoires? Bekijk dan onze Tote Bags. Naast dameskleding beschikken we ook over een groot assortiment unisex kleding en kleding voor mannen.

Bestel nu in onze webshop


Een leuke ecologische outfit met een exclusieve print, dat wil jij toch ook? Wacht niet langer met het bestellen van jouw unieke dameskleding. Bestel nu online en laat jouw kleding thuisbezorgen of kom jouw bestelling ophalen in onze winkel in Amsterdam. Heb je vragen over een specifiek kledingstuk of wil je meer weten over onze designs? Stuur dan een e-mail naar info@almost-summer.com.

Bezoek onze winkel