Sweaters kopen in Amsterdam

✔ Exclusieve designs
✔ Eigen workshop
✔ Exclusieve designs


Kom jij sweaters met een uniek design kopen in Amsterdam? De kledingwinkel van Almost Summer heeft een ruime keuze aan diverse soorten sweaters. Onze sweaters worden bedrukt met onze eigen unieke designs, doormiddel van een speciale druktechniek in ons atelier, de Mini Factory.


Wil jij opvallen in kleding met een exclusief ontwerp?


Wil jij opvallen in kleding met een exclusief ontwerp?

bekijk onze collectie

Ecologische sweaters kopen in onze winkel in Amsterdam


Jij wilt toch ook leuke klimaatverantwoorde sweaters kopen bij onze kledingwinkel in Amsterdam? Onze leveranciers leveren uitsluitend kleding dat geproduceerd is onder goede arbeidsomstandigheden. Daarnaast zijn onze sweaters volledig klimaatneutraal geproduceerd, door gebruik te maken van biologisch katoen. Dit is geproduceerd zonder neurotoxische stoffen. Zo kies jij onbezorgd jouw favoriete print uit zonder na te hoeven denken over de gevolgen die jouw kleding heeft op het klimaat. Naast sweaters kun je in onze kledingwinkel in Amsterdam onder andere de volgende kleding kopen:  
Dameskleding
Herenkleding
T-shirts
Kleding voor kinderenBezoek onze winkel in de Jordaan


Kom naar onze winkel in Amsterdam om jouw unieke sweaters te kopen. Ons personeel helpt je graag bij het maken van jouw keuze. Onze kledingwinkel is zeven dagen per week open, zo is er altijd wel een moment te vinden om naar onze winkel te komen. Heb je geen tijd, maar kun je niet wachten om onze sweaters te bekijken? Check dan het aanbod op onze webshop of stuur een email naar info@almost-summer.com.Bezoek onze winkel