Bubble candle

Een bubble candle is een super leuke trend, een kleine decoratieve sfeerkaars die opgebouwd is uit kleine bolletjes was. Je kunt hem neerzetten in je huis als kunst of interieur object want het zijn echt kleine maar heel betaalbare kunstwerkjes. Er zijn grote, brede, lange, platte allemaal verschillende kaarsen. Het leukste effect creëer je wanneer je een combinatie van een aantal verschillende maten in je huis zet. Echt heel erg leuk. En als je er op uitgekeken bent dan pak je een lucifer en steek je hem aan.

Wat voor bubble candles kan ik in jullie assortiment vinden?

Wij hebben kaarsen van Because You Can...dle. Waarom? because you candle. Wij hebben wel 10 verschillende modellen en maten. sommige komen ook nog in verschillende kleuren. Ze hebben een ding gemeen, ze zijn gemaakt in Amsterdam van duurzame materialen!

Wat voor bubble candles kan ik in jullie assortiment vinden?

Wij hebben kaarsen van Because You Can...dle. Waarom? because you candle. Wij hebben wel 10 verschillende modellen en maten. sommige komen ook nog in verschillende kleuren. Ze hebben een ding gemeen, ze zijn gemaakt in Amsterdam van duurzame materialen!

✓ zonder parfum of toegevoegde stoffen

✓ Natuurlijke materialen

✓ Hand gemaakt door een klein familie bedrijfje

Groot aanbod bubble candles

Jazeker! we hebben het grootste aanbod bubble kaarsen. Kies dus een leuke uit en doe hem in de winkel wagen. Het leuke van het online een decoratieve kaars bestellen is dat je er GRATIS een heel leuk cadeau zakje of doosje bij krijgt. Zo blijft hij veilig tijdens de bezorging naar jouw woonkamer, en kun je het gemakkelijk als cadeau geven.


sfeer kaars voor iedere gelegenheid

een bubble kaars van 6x6x6 centimeter brand ongeveer 10 uur. het maakt niet uit of het kerst of hoogzomer is, een bubbel kaars ziet er altijd leuk uit. Iedereen heeft wel een leuke kaars in huis. vooral als het buiten wat donkerder wordt dan hebben we behoefte om lekker gezellig met een mooie kaars samen te zijn.

bubble kaars cadeau geven?

Heel veel bubble candles die we verkopen zijn gekocht om cadeau te geven. Wat is er nu leuker dan een vriend of familielid leuke decoratieve kaarsen te geven. Je kunt een hele leuke set kopen vanaf ongeveer 30 euro! Kies er dus een en doe hem in de winkelwagen.

Verschillende bubble candles als set

Een bubble candle is heel leuk, twee naast elkaar in verschillende maten is nog leuker. Daarom bieden wij statement sets aan. Een echte aestatic eyecatcher set die je interieur project helemaal af zal maken. Zet een paar kleine bubble candeles naast een eenvoudige kaars, of speel met verschillende kleuren en lengtes. Als de winter eraan komt zal het heel leuk en gezellig zijn

Van welke materialen zijn jullie bubble candles gemaakt?

De bubble candles zijn gemaakt van een natuurlijke soja was van Amerikaanse teelt. Het is een mooi natuur product. Vlekken zijn uitwasbaar ,de kaarsen geven geen vervelende dampen en zijn heerlijk om mee te werken. Op deze manier kun je het beste kaarsen maken. De lont is een met papier verstevigd katoen. Hij blijft hierdoor mooi rechtop staan.

Bieden jullie garantie op jullie kaarsen?

Als er iets mis is met een product dat u heeft gekocht bij Almost Summer dan hoef je alleen even te mailen of langs te komen in de winkel en dan zoeken we naar een oplossing. Omdat de kaarsen gemaakt zijn van een natuurproduct is heel erg normaal dat er kleine oneffenheden zoals lucht belletjes in zitten. Dat maakt het juist leuk! Je ziet dat het geen plastic ding is. Het heeft geen invloed hoe de kaars brandt. Ook is de lont soms lang, soms wat korter dan op de foto. Als er echt iets aan de hand is laat het uiteraard even weten!

hoe kan ik de bubble candle het beste branden?

Brand hem niet te lang in een keer, bijvoorbeeld niet meer dan 3 uur. je krijgt anders "tunneling" de kaars brandt dan in een soort kokertje te snel op. Maar steek de bubble candle gewoon aan zou ik zeggen. Het is wel enorm belangrijk om de kaars op een schoteltje te zetten! Het laatste restje zal namelijk je tafel kunnen beschadigen met een brandvlek! ook zal vroeg of laat de was smelten en uit de kaars lekken. Schoteltje eronder dus!